Together Worship

TOGETHER WORSHIP
'Een dienst om nooit te vergeten'
Samen delen en aanbidden

Bent u als gemeente op zoek naar een goede invulling van één van uw diensten? 

Remco Hakkert en zijn team bieden u een dienstvullend concept waarin de prachtige liederen voor onze Koning centraal staan. De dienst bestaat uit het samen zingen van de mooiste liederen (van hymns tot Opwekking), een woord en solo's van Remco, schriftlezing en gebed. De dienst is zó gevarieerd dat het jong en oud samenbindt. Desgewenst kan er ook een speciaal kinderblokje worden ingebouwd. Ook is er ruimte voor getuigenissen vanuit de gemeente en/of vanuit het team. De dienst duurt ongeveer anderhalf uur.  

Dit alles vindt plaats op basis van de collecte die tijdens de dienst wordt gehouden! Indien er vanuit de gemeente ruimte is voor een extra bijdrage dan wordt dit zeer op prijs gesteld, maar het is geen verplichting. De gemeente heeft dus geen enkele financiële zorg over de dienst en kan vrijuit dát doen waarvoor ze bedoeld is: samen delen en onze God aanbidden.

Vanuit idealisme en vertrouwen willen wij deze diensten aanbieden om kerken te bemoedigen en de jonge mensen weer een positieve impuls te geven om zich betrokken te voelen bij hun gemeente. Steeds vaker gebeurt het dat na een Together Worship-dienst gelovigen zich (opnieuw) aansluiten bij de gemeente en jonge mensen initiatieven nemen om samen God te aanbidden d.m.v. muziek.

Heeft u interesse in een Together Worship-dienst in uw gemeente? Stuur dan een mailtje naar management@shadach.nl of bel: 0683401808

We zien er naar uit om uw gemeente te ontmoeten en samen Zijn naam te prijzen! 

Twitter

Word vrienden op Facebook: Inschrijven voor de nieuwsbrief:
Copyright 2024 © Shadach Music B.V.    |    website: Devenz Internetprofessionals